Főoldal
Legfrissebb hírek
EUROPE - A sztori
Biográfia
Diszkográfia
Dalszövegek
Cikkek
Saját írások, kritikák
Letöltések
Linkajánló

Kapcsolat

Írj nekünk
Impresszum
A EUROPE új stúdióalbumon dolgozik
Írta: Administrator   
2011.07.30. 10:42
A Europe megerősítette: a következő stúdióalbuma 2012 áprilisában jelenik meg, a világ egyik legjobb producerével dolgoznak együtt, Kevin Shirley-vel...

Shirley olyan sztárok számára készített már albumot, mint az Iron Maiden, Joe Bonamassa, a Black Country Communion, a Black Stone Cherry és a Journey.
"Érzem, hogy ez egy pokolian jó rock album lesz” mondja az énekes, Joey Tempest. "Kevin a legmegfelelőbb ember erre a feladatra. Imádjuk a műveit: Bonamassa, a Black Country Communion és a Black Stone Cherry. Ő az igazi. Készen állunk, hogy zúzzunk”
"Hatalmas rajongója voltam mindig is a Europe-nak.”-mondja Shirley. "Az együttes nagyon meghatározó és meglehetősen alulértékelt. Alig várom, hogy készen legyünk a következő albumukkal.”
2011 nyarának végén a Europe be fogja fejezni promócióját a „Last Look At Eden”-nek és a következő albumukra fognak fókuszálni Shirley-vel együtt.
"Turnéztunk másfél évig” mondja Tempest. "Itt az ideje írni és felvenni néhány új dalt, majd visszatérni a köztudatba újra 2012-ben."
Az új albumuk felvétele október 3-án kezdődik Stockholmban és 2012 áprilisában kerül a boltokba a lemez.