Főoldal
Legfrissebb hírek
EUROPE - A sztori
Biográfia
Diszkográfia
Dalszövegek
Cikkek
Saját írások, kritikák
Letöltések
Linkajánló

Kapcsolat

Írj nekünk
Impresszum
2015. márciusában érkezik az új album
Írta: Administrator   
2014.12.14. 20:23
Az idei FeZen fesztiválon nagy sikert arató svéd Europe március elején adja ki a tizedik stúdióalbumát. A War Of Kings lemeznek már a borítóját és a dallistáját is meg tudjuk mutatni.

 Egy vadonatúj stockholmi stúdióban, a PanGaiában került rögzítésre a lemez, amelynek Dave Cobb (Roval Sons stb.) volt a producere, a hangmérnöke pedig John Netti.

Melodikus, de kemény, klasszikus rockanyagot ígér a csapat, és a CD, illetve a digitális kiadás mellé LP verzió is érkezik majd.

"A War Of Kings az a lemez, amit mindig is el akartunk készíteni, egészen kölyökkorunk óta, amikor Zeppelin, Purple és Sabbath albumokat hallgattunk - mondja az énekes Joey Tempest. - Miután hallottuk, hogy Dave Cobb milyen csodás hangzást hozott össze a Rival Sons zenekarral, egyszerűen muszáj volt vele dolgoznunk. A kalandozásunk továbbra is folytatódik!"

A Europe legutóbbi albuma a 2012-es Bag Of Bones volt, amely listára került Angliában is, Svédországban pedig az eladási lista 2. helyén nyitott.

A War Of Kings album turnéja már március 2-án elindul Dublinban, utána pedig a brit dátumok jönnek a Black Star Riders (Thin Lizzy utódcsapat) társaságában. Egyelőre csak a turné első szakaszát hirdették meg, azaz lesznek koncertek a kontinensen is.

 

EUROPE - War Of Kings
(03/02 - UDR Records)

01. War Of Kings
02. Hole In My Pocket
03. The Second Day
04. Praise You
05. Nothin’ To Ya
06. California 405
07. Days Of Rock n Roll
08. Children Of The Mind
09. Rainbow Bridge
10. Angels (With Broken Hearts)
11. Light It Up
+
12. Vasastan (instrumentális - digitális és japán bónuszdal)

(forrás: hammerworld.hu)