Főoldal
Legfrissebb hírek
EUROPE - A sztori
Biográfia
Diszkográfia
Dalszövegek
Cikkek
Saját írások, kritikák
Letöltések
Linkajánló

Kapcsolat

Írj nekünk
Impresszum
2015. június 13-án ismét Magyarországon a EUROPE!
Írta: Administrator   
2015.01.31. 09:41
 Június 13-án 22:00 órai kezdettel fényárba borul a 16. Open Road Fest nagyszínpada és felcsendül a rock egyik univerzális himnusza, The Final Countdown! A fesztivál történetében soha nem látott sztár együttes érkezik Alsóörsre a svéd EUROPE személyében, hogy egy felejthetetlen koncerttel ajándékozza meg a közönséget! Motorok, buli, rockzene! Kezdődhet is a Végső Visszaszámlálás!  A XXI. század legmodernebb fénytechnikájával és egyedülálló díszlettel készül a 16. Open Road Festre a világhírű Europe. A svéd együttes egyébként is a katartikus élmények zenekara, akik egy Végső Visszaszámláláshoz méltó showt ígérnek a júniusi koncertjükön. A különleges show miatt a fesztivál eddig megszokott nagyszínpadát jócskán át kell majd alakítani, illetve az esemény presztízsét tükrözi az is, hogy a zenekar és stábja számára külön bejáratú, extra öltőzőket kell biztosítani a szervezőknek.

„Imádunk Magyarországra jönni, és külön megtiszteltetés, hogy a Harley-Davidson által fémjelzett fesztiválon léphetünk fel. Különleges látvánnyal, a legnagyobb szabadtéri fesztiválokat idéző fénytechnikával készülünk, hogy igazán emlékezetes koncertet adhassunk a Balaton partján!” – mondta Joey.

Az énekes kitért arra is, hogy ez a fellépés számukra is különleges: „Most először jövünk az Open Road Fest-re, de mindig is nagy szerelmese voltam a motorozásnak”

A basszusgitáros, John Levén számára sem ismeretlen ez a világ. John imádott kroszmotorozni, azonban egy napon inkább úgy döntött, hogy pénzre váltja szerelmét, és vesz belőle egy basszusgitárt. Amikor apja rákérdezett, hogy minek neki az, ő azt válaszolta, hogy ő márpedig rocksztár lesz, és ahhoz kell egy basszusgitár. Apja ugyan kinevette, de végül neki lett igaza!

A banda jelenleg a folyamatos turnézás mellett az utolsó simításokat végzi az új albumon, mely összességében a tízedik, visszatérésük óta pedig az ötödik nagylemezük lesz: a „War of Kings” márciusban jelenik meg világszerte. Ebből a terebélyes repertoárból mi fog szólni az Open Road Fest-en? Biztosan felcsendülnek majd a híres Europe dallamok, kezdve a Rock the Night-tól, a Carrie-n át egészen a legújabb számokig.

Persze, sokakat érdekel, hogy a Europe leghíresebb slágere, az a bizonyos Végső Visszaszámlálás is felcsendül majd Alsóörsön? Tempest egy zenekari anekdotában elmondta, hogy karrierük során csak egyetlen egyszer gondolkoztak el ennek kihagyásán, ám azt a koncertet egy förtelmes vihar elmosta. Ezt égi jelnek vették, és azóta NINCS Europe koncert Final Countdown nélkül!
A Europe tehát Alsóörsön is tiszteletben tartja a rock isteneinek akaratát és június 13-án este, nem sokkal 10 után eljön az idő a Végső Visszaszámlálásra.

 

Ha ezek után Te is úgy érzed, hogy nem maradhatsz le a visszaszámlálásáról, akkor vedd meg a jegyed most! A 16. Open Road Fest belépői március 15-ig akciós áron megválthatók a fesztivál online jegyértékesítő oldalán!
Találkozzunk Alsóörsön, oszd meg a hírt Facebookon, és ne feledd, „Mindenkiben van egy kis Harley!”
(forrás: OpenRoadFest)